fbpx

Posvećeni prirodnom


Mlekara „Homolje“ neguje razvoj malih farmera.

U zdravom okruženju još uvek divlje i neobuzdane prirode, nekada moćne zadruge, danas mala gazdinstva i njihovi farmeri posvećeni su proizvodnji čistog, kvalitetnog mleka. Savetujemo ih, edukujemo i konstantno usavršavamo njihove veštine s jedinstvenim ciljem – da obezbedimo zdrav, prirodan i provereno kvalitetan proizvod kao što je homoljsko mleko. 

To radimo strasno i odgovorno, svaki dan.

Zalažemo se za očuvanje prirodnog balansa i održavanje biodiverziteta koji se neometano razvija i opstaje. Čvrsto verujemo da je simbioza farmera sa prirodom iz koje su ponikli vitalan deo održivosti.

 

Slobodne i srećne krave daju zdravo mleko

Sve počinje svešću da su krave dragoceni prirodni potencijal. 
Nesputane, uzgajane u svom prirodnom okruženju, na čistom vazduhu, mirne i zadovoljne, one pasu svežu homoljsku travu.
Samim tim, njihovo mleko je i zdravije, i ukusnije. 
Zdrave, slobodne i srećne krave daju zdravo i kvalitetno mleko. 

 

Moćan spoj – tradicija i napredna tehnologija

Tradicija obogaćena decenijskim iskustvom udružena sa naprednom, visokom tehnologijom pokazala se kao moćan spoj koji osigurava da na tvoju trpezu donesemo prirodne, zdrave i provereno ukusne proizvode. 

Zato za koji god proizvod da se odlučiš – možeš da budeš siguran da da dolazi od vrednih poklonika tradicije, iz prirodnog i čistog okruženja, da je mleko od kojeg nastaje, proizvedeno na domaćim homoljskim farmama, pod budnim nadzorom našeg posvećenog tima. 

Geografskim poreklom, proizvodnim kvalitetom i tradicionalnom recepturom srpskog istoka, garantujemo pravi izbor.

Tekstovi